Massages

Welkom op de pagina massages bij Basic Face. Luxe massages voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u blessures, ziekte of andere aandoening dan wordt dit besproken, bij twijfel raadpleeg altijd uw arts. Bij het doorgeven van onvolledige of onjuiste informatie over uw gehele gezondheid, kunt u mij niet aansprakelijk stellen voor de eventuele gevolgen tijdens of na een behandeling. Heeft u open wonden/wondjes op uw lichaam dan wordt er niet gemasseerd. Draag lekkere makkelijke kleding en graag even douchen van te voren ivm hygiëne. Rest nog 1 ding: GENIET!

HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage met diverse maten aan basaltstenen die rijk zijn aan magnesium en ijzer. Deze stenen worden verwarmd en door deze hitte en de plaatselijke druk komt men dieper in de spieren. Betere doorbloeding en de afvalstoffen komen hierdoor goed los. Deze massage wordt afgewisseld manueel en met de stenen. Zeer ontspannend voor lichaam en geest.

Deze massage is o.a. geschikt bij stress, spanningen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid en spierproblemen.

Rug Schouder Nek ± 25 minuten. € 32,50
ONTSPANNENDE MASSAGE
Een heerlijke massage om even alle stress van alledag achter u te laten en u te onthaasten. De vastzittende spieren krijgen extra aandacht. De spieren worden goed doorbloed en u voelt zich heerlijk ontspannen. U krijgt weer nieuwe energie.

Rug, schouders, nek ± 25 min. € 29,50

SPORTMASSAGE
Sportmassage heeft als doel lichamelijke conditie te verbeteren, eventuele spierpijnen en vermoeidheidsverschijnselen te verminderen.

Sportmassage is zeker niet alleen voor sporters. Het werkt ook ontspannend en verlichtend bij vastzittende spieren . Ook worden plaatselijke vochtophopingen minder. De spieren worden losgemasseerd en de massage zorgt voor betere doorbloeding en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat uw spieren soepeler worden en verbeterd uw beweging en houding.

Rug, schouders, nek ± 25 min. € 29,50

CUPPING MASSAGE
Cupping massage wordt gedeeltelijk manueel uitgevoerd en afwisselend met een glazen cupping die vacuüm zuigt. Hierdoor kan men dieper in/op de spieren werken waardoor je je daarna heerlijk soepel en ontspannen voelt. De cupping wordt alleen op de rug gebruikt.

Rug, schouders, nek ± 25 min. € 29,50

 

RUGBEHANDELING

Bij een rugbehandeling wordt je rug intensief gereinigd, je huid wordt weer lekker zacht en kom je heerlijk tot rust.

Men kan de rugbehandeling uitbreiden met een korte rugmassage,

meerprijs € 10,00

RUGBEHANDELING BASIC

Reiniging, peeling icm stomen, onreinheden verwijderen, lotion. € 35,00

RUGBEHANDELING EXTRA

Reiniging, dieptereiniging met borstel, peeling icm stomen, onreinheden verwijderen, pakking lotion. € 40,00